Over Innecs Power Systems

Energie besparen en een beter milieu, dat is waar Innecs Power Systems voor staat.
Innecs gelooft in betaalbare technologie om energie efficiëntie en milieuwinst  te boeken bij industriële gebruikers met een stoominstallatie.

Wij leveren en ontwikkelen branders, stoom- en gasturbines, die tegen een acceptabele prijs de energie efficiëntie bij klanten verhogen en de emissies reduceren.

Ons streven is de balans te vinden tussen de onderstaande business drivers van onze klanten en die mogelijk te maken door middel van onze kennis en innovatieve oplossingen.

Power Demand

Power demand-Innecs-kl

Wij zorgen voor een stabiele en betrouwbare energievoorziening en bieden slimme oplossingen door warmte aan kracht te koppelen.

Economics

Onze oplossingen zijn energie-efficiënt en zorgen voor een kostenbesparing op haalbare  en betaalbare investeringen in energiebesparing.

Environment

environment Innecs Power Systems

Wij leveren met onze kennis en producten een bijdrage aan een duurzamere samenleving door de druk op het milieu te verlagen.

Onze Innovatieve Energie Conversie Systemen

 

Innecs Power Systems-BoilerBurner

BoilerBurner

De BoilerBurner is een ketelbrander, die door de constructie lagere NOx uitlaatgaswaarden produceert dan traditionele branders.   

SteamExpander

De SteamExpander reduceert stoomdruk en maakt gebruik van het drukverschil om de turbine aan te drijven en daarmee elektriciteit op te wekken.

Innecs Power Systems - PowerBurner-vk

PowerBurner

De PowerBurner is een unieke brander: een gasturbine en een geïntegreerde generator, die tegelijkertijd warmte bij een hoge temperatuur én elektriciteit opwekt.

MiniSTEG - INNECS

MiniSTEG

De MiniSTEG is een unieke kleine energiecentrale, die naast stoom ook elektriciteit opwekt en zo in de eigen energiebehoefte voorziet.

We willen u graag beter leren kennen!

Volg ons ook op

Vacature Engineer-Analyst (Master of Science)

Kristoff Praet: "Keuzes durven maken"

Kristoff-Praet-INNECSSinds deze zomer is het Innecs-salesteam uitgebreid met Kristoff Praet, onze nieuwe Market Development Manager. In dit interview stelt hij zich aan u voor
Lees verder

Onderzoeksrapport onderschrijft de kansen van mini turbines

Onderzoeksrapport-Berenschot-InnecsIn het onlangs verschenen onderzoek-rapport van Berenschot over de toekomst van de energietransitie, worden de eigenschappen van de mini turbine en het belang daarvan in de energietransitie beschreven. 
Lees verder

Internationale belangstelling voor Innecs producten groeit

Innecs - Power-Gen-ThailandDe belangstelling van buiten-landse bedrijven voor onze energie-oplossingen groeit. Niet alleen vanuit landen in Europa, maar ook vanuit Azië begint de interesse toe te nemen. 
Lees verder