Over Innecs Power Systems

Energie besparen en een beter milieu, dat is waar Innecs Power Systems voor staat.
Innecs gelooft in betaalbare technologie om energie efficiëntie en milieuwinst  te boeken bij industriële gebruikers met een stoominstallatie.

Wij leveren en ontwikkelen branders, stoom- en gasturbines, die tegen een acceptabele prijs de energie efficiëntie bij klanten verhogen en de emissies reduceren.

Ons streven is de balans te vinden tussen de onderstaande business drivers van onze klanten en die mogelijk te maken door middel van onze kennis en innovatieve oplossingen.

Power Demand

Power demand-Innecs-kl

Wij zorgen voor een stabiele en betrouwbare energievoorziening en bieden slimme oplossingen door warmte aan kracht te koppelen.

Economics

Onze oplossingen zijn energie-efficiënt en zorgen voor een kostenbesparing op haalbare  en betaalbare investeringen in energiebesparing.

Environment

environment Innecs Power Systems

Wij leveren met onze kennis en producten een bijdrage aan een duurzamere samenleving door de druk op het milieu te verlagen.

Onze Innovatieve Energie Conversie Systemen

 

Innecs Power Systems-BoilerBurner

BoilerBurner

De BoilerBurner is een ketelbrander, die door de constructie lagere NOx uitlaatgaswaarden produceert dan traditionele branders.   

SteamExpander

De SteamExpander reduceert stoomdruk en maakt gebruik van het drukverschil om de turbine aan te drijven en daarmee elektriciteit op te wekken.

Innecs Power Systems - PowerBurner-vk

PowerBurner

De PowerBurner is een unieke brander: een gasturbine en een geïntegreerde generator, die tegelijkertijd warmte bij een hoge temperatuur én elektriciteit opwekt.

MiniSTEG - INNECS

MiniSTEG

De MiniSTEG is een unieke kleine energiecentrale, die naast stoom ook elektriciteit opwekt en zo in de eigen energiebehoefte voorziet.

VACATURE Sales en Marketing Support

Werken bij.... INNECS2017Wij hebben een vacature Sales en Marketing Support ! Ben jij een enthousiaste, oplossingsgerichte en leuke collega, heb jij een brede technische kennis, Ben jij geïnteresseerd in techniek en duurzaamheid en al meerdere jaren werkzaam binnen de sales en marketing? Dan zoeken wij jou!
Bekijk de vacature

Pilotproject SteamExpander bij Emmtec succesvol

SteamExpander-Excursie_EmmtecInnecs heeft samen met Emmtec Engineering een pilotproject opgezet met de SteamExpander. Met succes! Richard de Haan van Emmtec vertelt wat dit project heeft opgeleverd.
Lees verder

Innecs Power Systems biedt vrijblijvende rookgas meting

Innecs-Rookgas metingBeschikt u over een stoom- of verwarmings-ketel en wilt u er zeker van zijn of uw installatie voldoet aan het besluit, dan heeft Innecs Power Systems een unieke aanbieding voor u: Een vrijblijvende rookgas meting zonder kosten!
Lees verder

Timelap Innecs BoilerBurner HAGA Ziekenhuis

video-timelap_HAGABekijk in 1 minuut hoe Innecs Power Systems een low Nox 1400Kw ketelbrander installeert op een bestaande stoomketel met gecompliceerde vuurgang technologie.
Lees verder

We willen u graag beter leren kennen!

Volg ons ook op