Innecs ontgint de Italiaanse markt

Market Development Manager Kristoff Praet over zijn rol binnen Innecs

31-10-2017 

Sinds deze zomer is het Innecs-salesteam uitgebreid met Kristoff Praet, onze nieuwe Market Development Manager. In dit interview stelt hij zich aan u voor en vertelt hij over zijn rol in de organisatie en zijn visie op de ontwikkeling van de energiemarkt.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Onderzoeksrapport Berenschot onderschrijft de kansen van miniturbines

30-10-2017 

In het onlangs verschenen onderzoekrapport van Berenschot over de toekomst van de energietransitie, worden de eigenschappen van de miniturbine en het belang daarvan in de energietransitie beschreven. Wij vatten de resultaten van het onderzoek voor u kort samen.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Internationale belangstelling voor Innecs producten groeit

30-10-2017 

De belangstelling van buitenlandse bedrijven voor onze energie-oplossingen groeit. Niet alleen vanuit landen in Europa, maar ook vanuit Azië begint de interesse toe te nemen. Dat bleek onder andere tijdens onze aanwezigheid op ..

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Pilotproject SteamExpander bij Emmtec succesvol

11-05-2017 

Innecs heeft samen met Emmtec Engineering, een pilotproject opgezet met de SteamExpander, waarmee stoomdruk wordt gereduceerd en het drukverschil gebruikt om elektriciteit op te wekken. Met succes! Richard de Haan van Emmtec vertelt wat dit project heeft opgeleverd.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Innecs Power Systems biedt vrijblijvende rookgas meting

09-05-2017 

Beschikt u over een stoom- of verwarmingsketel en wilt u er zeker van zijn of uw installatie voldoet aan het besluit, dan heeft Innecs Power Systems een unieke aanbieding voor u: Een vrijblijvende rookgas meting zonder kosten!

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Time lapse Innecs BoilerBurner HAGA Ziekenhuis

17-05-2017 

Bekijk in 1 minuut hoe Innecs Power Systems een low Nox 1400Kw ketelbrander installeert op een bestaande stoomketel met gecompliceerde vuurgang technologie, om daarmee de installatie aan de nieuw gestelde NOx eisen te laten voldoen.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Energietransitie verdient meer dan een 'zesjes-ambitie' van Nederland

23-03-2017 
Energietransitie verdient meer dan een 'zesjes-ambitie' van Nederland. Volgens Gerald Schotman in het Financieele Dagblad. Lees hier het artikel.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Platform Industriële Warmte op werkbezoek bij Emmtec in Emmen

16-03-2017 
Op donderdag 9 maart bracht het Platform Industriële Warmte een werkbezoek aan Emmtec te Emmen. Aanleiding vormde de plaatsing van een nieuw type high speed stoomexpansieturbine, die ontwikkeld is door Innecs Power Systems. Naast het bezoek aan de diverse installaties, verzorgden Emmtec, Innecs, EnergyNest en Energy Matters presentaties over het thema “Balanceren tussen stoom en stroom.”

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Innecs ontgint de Italiaanse markt

31-01-2017 
Na de succesvolle introductie van de SteamExpander in Nederland gaat Innecs zich sterker richten op de internationale markt. Één van de eerste targetlanden is Italië, waar de markt voor de Innecs producten zeer interessant is.
.

LeerstoelTUDelft-Sikke Klein

Prof. Dr. Ir. Klein aanvaardt leerstoel "Gas turbine for power generation"

30-01-2017 
Op vrijdag 20 januari 2017 heeft Professor Dr. Ir. Sikke Klein onder grote belangstelling zijn intrederede gehouden. Hij aanvaardt hiermee bij de faculteit Werktuigbouwkunde (3ME) van de TU Delft de leerstoel "Gas turbine for power generation".
.
.

Verruiming samenstelling gaskwaliteit ná 2020

23-01-2017 
Wat gaat er wettelijk veranderen door de verruiming van de gaskwaliteit en welke gevolgen heeft dit voor bestaande installaties na 2020?
.
.

rtl7-ondernemendnederland-innecs

Innecs in RTL7 programma 'Ondernemend Nederland'

11-01-2017 
Innecs was te zien in het RTL7 tv-programma "Ondernemend Nederland" op 18 december j.l. Bekijk hier nogmaals het fragment.
.
.

referentie Innecs- ASZ-ketelhuis

Albert Schweitzer ziekenhuis past bestaande ketels aan in plaats van vervangen

12-12-2016
Per 1 januari 2017 moeten middelgrote stookinstallaties (<50 MWth) voldoen aan lagere emissie-eisen. Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht is een goed voorbeeld, waar de doelstelling én op tijd gehaald is én bovendien een forse besparing heeft opgeleverd! 

Energie-audit biedt juist kansen!

12-12-2016
Sinds 2015 moeten grote bedrijven elke 4 jaar een energie-audit uitvoeren om invulling te geven aan de (EED). Daarop gaat strenger gehandhaafd worden, maar niet alle bedrijven zijn van die verplichting op de hoogte, of moeten er nog mee beginnen. Verplichte kost of juist een kans om energie te besparen?

partnership_innecs_douna_artikel_mt

Interview in Metaal&Techniek over partnership met Douna Precision

27-10-2016
Samenwerking werkt vruchtbaar, zo blijkt uit het partnership tussen Innecs en Douna Precision. In Metaal&Techniek van oktober 2016 staat een uitgebreid interview met Ben Groot en Reidar Koolen.

Samenwerking Innecs - Finindus

BOM Capital en Finindus investeren in groei van Innecs

01-10-2016
Innecs heeft een substantiële vervolginvestering ontvangen van BOM Capital en de Belgische investeerder Finindus. Innacs zal de financiering gebruiken ter ondersteuning van de internationale expansie van het bedrijf. Dit heugelijke feit werd op 13 september j.l. officieel bekrachtigd met alle betrokkenen.