Economics

Uw economische motieven spelen een belangrijke rol in de keuze van de energievoorziening voor uw productieprocessen. Het gaat om investeringen voor langere termijn met een korte economische horizon en lage operationele kosten.

Innecs gelooft in betaalbare technologie waarmee u daadwerkelijk energie-efficiëntie en milieuwinst kunt realiseren. Wij ontwikkelen en leveren branders, stoom- en gasturbines, die tegen een acceptabele prijs de energie-efficiëntie verhogen en de emissies reduceren.

We willen u graag beter leren kennen!

Volg ons ook op

Nieuws

 

ASZ past bestaande ketels aan in plaats van vervangen

referentie Innecs- ASZ-ketelhuisPer 1-1-2017 moeten middelgrote stookinstallaties (<50 MWth) voldoen aan lagere emissie-eisen. Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht is een goed voorbeeld, waar de doelstelling én op tijd gehaald is én bovendien een forse besparing heeft opgeleverd!
Lees het interview

Innecs in tv-programma 'Ondernemend Nederland'

rtl7-ondernemendnederland-innecsInnecs was te zien in het RTL7 tv-programma "Ondernemend Nederland" op 18 december j.l.. Bekijk hier nogmaals de uitzending.

Lees verder

Energie-audit biedt juist kansen!

Nog niet alle bedrijven zijn op de hoogte van de vier-jaarlijkse energie-audit, of moeten er nog mee beginnen. Verplichte kost of juist een kans om energie te besparen?
Lees meer