Economics

Uw economische motieven spelen een belangrijke rol in de keuze van de energievoorziening voor uw productieprocessen. Het gaat om investeringen voor langere termijn met een korte economische horizon en lage operationele kosten.

Innecs gelooft in betaalbare technologie waarmee u daadwerkelijk energie-efficiëntie en milieuwinst kunt realiseren. Wij ontwikkelen en leveren branders, stoom- en gasturbines, die tegen een acceptabele prijs de energie-efficiëntie verhogen en de emissies reduceren.

We willen u graag beter leren kennen!

Volg ons ook op

Nieuws

 

Kristoff Praet: "Keuzes durven maken"

Kristoff-Praet-INNECSSinds deze zomer is het Innecs-salesteam uitgebreid met Kristoff Praet, onze nieuwe Market Development Manager. In dit interview stelt hij zich aan u voor
Lees verder

Onderzoeksrapport onderschrijft de kansen van mini turbines

Onderzoeksrapport-Berenschot-InnecsIn het onlangs verschenen onderzoek-rapport van Berenschot over de toekomst van de energietransitie, worden de eigenschappen van de mini turbine en het belang daarvan in de energietransitie beschreven. 
Lees verder

Internationale belangstelling voor Innecs producten groeit

Innecs - Power-Gen-ThailandDe belangstelling van buiten-landse bedrijven voor onze energie-oplossingen groeit. Niet alleen vanuit landen in Europa, maar ook vanuit Azië begint de interesse toe te nemen. 
Lees verder