Over Innecs Power Systems

Energie besparen en een beter milieu, dat is waar Innecs Power Systems voor staat.
Innecs gelooft in betaalbare technologie om energie efficiëntie en milieuwinst  te boeken bij industriële gebruikers met een stoominstallatie.

Wij leveren en ontwikkelen branders, stoom- en gasturbines, die tegen een acceptabele prijs de energie efficiëntie bij klanten verhogen en de emissies reduceren.

Ons streven is de balans te vinden tussen de onderstaande business drivers van onze klanten en die mogelijk te maken door middel van onze kennis en innovatieve oplossingen.

Power Demand

Power demand-Innecs-kl

Wij zorgen voor een stabiele en betrouwbare energievoorziening en bieden slimme oplossingen door warmte aan kracht te koppelen.

Economics

Onze oplossingen zijn energie-efficiënt en zorgen voor een kostenbesparing op haalbare  en betaalbare investeringen in energiebesparing.

Environment

environment Innecs Power Systems

Wij leveren met onze kennis en producten een bijdrage aan een duurzamere samenleving door de druk op het milieu te verlagen.

Onze Innovatieve Energie Conversie Systemen

 

Innecs Power Systems-BoilerBurner

BoilerBurner

De BoilerBurner is een ketelbrander, die door de constructie lagere NOx uitlaatgaswaarden produceert dan traditionele branders. 

 

SteamExpander

De SteamExpander reduceert stoomdruk en maakt gebruik van het drukverschil om de turbine aan te drijven en daarmee elektriciteit op te wekken.

Innecs Power Systems - PowerBurner-vk

PowerBurner

De PowerBurner is een unieke brander: een gasturbine en een geïntegreerde generator, die tegelijkertijd warmte bij een hoge temperatuur én elektriciteit opwekt.

MiniSTEG - INNECS

MiniSTEG

De MiniSTEG is een unieke kleine energiecentrale, die naast stoom ook elektriciteit opwekt en zo in de eigen energiebehoefte voorziet.

Blog: Verontreiniging van stoom door olie

Blog-Verontreiniging stoom door oliePieter van der Meer, project engineer bij Innecs, gaat in zijn blog uitgebreid in op verontreiniging van stoom door olie en schreef een whitepaper over dit onderwerp.
Lees verder

Innecs Power Systems op de Industrial Heat & Power 2018

Innecs Power Systems - Industrial Heat+Power - Brabanthallen

Innecs Power Systems staat dit jaar op de Industrial Heat & Power in de Brabanthallen in Den Bosch, op 9, 10 en 11 oktober 2018. U vindt ons op standnummer 02.B035.
Lees verder

De EIA - Energie Investeringsaftrek interessant voor SteamExpander

Wanneer u gaat investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie, dan is de EIA - Energie Investeringsaftrek 2018 - zeer interessant voor u. De SteamExpander voldoet aan 2 regelingen van de EIA.
Lees verder

4 mln. euro voor uitrol energieconversiesystemen

18-04-11 INNECS POWER SYSTEMS - persbericht subsidie EnergiiqInnecs Power Systems heeft ruim € 4 mln. ontvangen van Finindus, ENERGIIQ en BOM voor de uitrol van haar innovatieve energieconversiesystemen. 
Lees verder