SteamExpander voor Italië

Eerste SteamExpander geleverd aan klant in Italië

30-11-2018
Vandaag was een speciale dag voor Innecs Power Systems B.V. Na een succesvol testprogramma hebben we onze eerste SteamExpander SE250 naar onze klant in Italië verscheept!

artikel Europoort Kringen-Innecs

Interview met Reidar Koolen in Europoort Kringen

28-09-2018
In de oktober-editie van Europoort Kringen, gaat Reidar Koolen in op de innovaties van Innecs en hoe een slimme energieomzetting snel is terug te verdienen.

Innecs - SteamExpander

De EIA - Energie Investeringsaftrek interessant voor SteamExpander

01-09-2018
Wanneer u van plan bent te investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie, dan is de EIA - Energie Investeringsaftrek 2018 - zeer interessant voor u. De EIA is een teruggaaf op de investeringskosten van ongeveer 13.5%. De SteamExpander voldoet aan 2 regelingen van de EIA.

18-04-11 INNECS POWER SYSTEMS - persbericht subsidie Energiiq

Innecs Power Systems haalt ruim 4 mln. euro binnen voor uitrol energieconversiesystemen

11-04-2018
Innecs Power Systems heeft ruim € 4 mln. ontvangen van Finindus, ENERGIIQ en BOM. Met de producten van Innecs reduceren industriële bedrijven hun energieverbruik aanzienlijk, met als resultaat een mooi financieel rendement en een fikse reductie in CO2 en NOx uitstoot.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Bezoek Herz Technology uit Zuid-Korea aan Innecs Power Systems

05-04-2018
Het begon allemaal met een telefoontje naar het kantoor in Ter Aar. Herz Technology uit Zuid-Korea was zeer geïnteresseerd in onze producten en wilden graag met ons in contact komen. Afgelopen maand bracht een delegatie van het bedrijf een bezoek aan Nederland en bezocht o.a. de testplant bij Emmtec in Emmen.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Eerste SteamExpander verkocht in Italië

05-04-2018
Ook op de Italiaanse markt groeit de belangstelling voor de innovatieve oplossingen van Innecs Power Systems. Via onze Italiaanse agent in Milaan, Alessandro Satorio, kregen wij vorige maand het verheugende nieuws dat de eerste SteamExpander is verkocht.

Innecs Power Systems presenteert zich weer op de Hannover Messe

Innecs Power Systems presenteert zich weer op de Hannover Messe

05-04-2018
Innecs Power Systems is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de grootste industriële beurs ter wereld, de Hannover Messe, van 23 april t/m 27 april 2018. U vindt ons op standnummer L47 in de Energie-Halle, waar onze vertegenwoordiger in Duitsland, Stefan Geissendörffer, u van harte welkom heet. En wij regelen een gratis entreebewijs!

Het Innecs Team breidt zich uit

Het Innecs Team breidt zich uit

05-04-2018
Sinds 1 februari jl. heeft het Innecs Team zich uitgebreid met twee enthousiaste engineers, Tim de Boer en Florian Morren. Ook twee stagiaires maken op dit moment kennis met de wereld van innovatieve technologieën: Kim Wijfje en Jelle Tiemensma. Zij stellen zich graag aan u voor.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Market Development Manager Kristoff Praet over zijn rol binnen Innecs

31-10-2017
Sinds deze zomer is het Innecs-salesteam uitgebreid met Kristoff Praet, onze nieuwe Market Development Manager. In dit interview stelt hij zich aan u voor en vertelt hij over zijn rol in de organisatie en zijn visie op de ontwikkeling van de energiemarkt.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Onderzoeksrapport Berenschot onderschrijft de kansen van miniturbines

30-10-2017
In het onlangs verschenen onderzoekrapport van Berenschot over de toekomst van de energietransitie, worden de eigenschappen van de miniturbine en het belang daarvan in de energietransitie beschreven. Wij vatten de resultaten van het onderzoek voor u kort samen.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Internationale belangstelling voor Innecs producten groeit

30-10-2017
De belangstelling van buitenlandse bedrijven voor onze energie-oplossingen groeit. Niet alleen vanuit landen in Europa, maar ook vanuit Azië begint de interesse toe te nemen. Dat bleek onder andere tijdens onze aanwezigheid op ..

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Pilotproject SteamExpander bij Emmtec succesvol

11-05-2017
Innecs heeft samen met Emmtec Engineering, een pilotproject opgezet met de SteamExpander, waarmee stoomdruk wordt gereduceerd en het drukverschil gebruikt om elektriciteit op te wekken. Met succes! Richard de Haan van Emmtec vertelt wat dit project heeft opgeleverd.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Time lapse Innecs BoilerBurner HAGA Ziekenhuis

17-05-2017 

Bekijk in 1 minuut hoe Innecs Power Systems een low Nox 1400Kw ketelbrander installeert op een bestaande stoomketel met gecompliceerde vuurgang technologie, om daarmee de installatie aan de nieuw gestelde NOx eisen te laten voldoen.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Energietransitie verdient meer dan een 'zesjes-ambitie' van Nederland

23-03-2017 
Energietransitie verdient meer dan een 'zesjes-ambitie' van Nederland. Volgens Gerald Schotman in het Financieele Dagblad. Lees hier het artikel.

Innecs ontgint de Italiaanse markt

Platform Industriële Warmte op werkbezoek bij Emmtec in Emmen

16-03-2017 
Op donderdag 9 maart bracht het Platform Industriële Warmte een werkbezoek aan Emmtec te Emmen. Aanleiding vormde de plaatsing van een nieuw type high speed stoomexpansieturbine, die ontwikkeld is door Innecs Power Systems. Naast het bezoek aan de diverse installaties, verzorgden Emmtec, Innecs, EnergyNest en Energy Matters presentaties over het thema “Balanceren tussen stoom en stroom.”

LeerstoelTUDelft-Sikke Klein

Prof. Dr. Ir. Klein aanvaardt leerstoel "Gas turbine for power generation"

30-01-2017 
Op vrijdag 20 januari 2017 heeft Professor Dr. Ir. Sikke Klein onder grote belangstelling zijn intrederede gehouden. Hij aanvaardt hiermee bij de faculteit Werktuigbouwkunde (3ME) van de TU Delft de leerstoel "Gas turbine for power generation".
.
.

Verruiming samenstelling gaskwaliteit ná 2020

23-01-2017 
Wat gaat er wettelijk veranderen door de verruiming van de gaskwaliteit en welke gevolgen heeft dit voor bestaande installaties na 2020?
.
.

referentie Innecs- ASZ-ketelhuis

Albert Schweitzer ziekenhuis past bestaande ketels aan in plaats van vervangen

12-12-2016
Per 1 januari 2017 moeten middelgrote stookinstallaties (<50 MWth) voldoen aan lagere emissie-eisen. Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht is een goed voorbeeld, waar de doelstelling én op tijd gehaald is én bovendien een forse besparing heeft opgeleverd! 

Energie-audit biedt juist kansen!

12-12-2016
Sinds 2015 moeten grote bedrijven elke 4 jaar een energie-audit uitvoeren om invulling te geven aan de (EED). Daarop gaat strenger gehandhaafd worden, maar niet alle bedrijven zijn van die verplichting op de hoogte, of moeten er nog mee beginnen. Verplichte kost of juist een kans om energie te besparen?