Innecs presenteert zich wederom op de Hannover Messe 2018

05-04-2018

 

Innecs Power Systems is ook dit jaar wederom vertegenwoordigd op de grootste industriële beurs ter wereld, de Hannover Messe.

Van 23 april t/m 27 april 2018 zullen de deuren van de Hannover Messe zich openen, waarbij er zo’n 200.000 bezoekers uit meer dan 60 landen deze beurs zullen bezoeken. 6.500 exposanten staan klaar om hun nieuwste producten aan het publiek te tonen.

Innecs Power Systems heeft dit jaar gekozen voor een eigen stand in de Energie-Hal, Hal 27 standnummer L47. Op de stand kunt in contact komen met onze vertegenwoordiger in Duitsland, Stefan Geissendörffer, die exact weet wat het belang is van de SteamExpander in Duitsland.

Stefan Geissendörffer:
"Innecs Power Systems ondersteunt u bij het verhogen van de efficiëntie van uw bedrijf en helpt u bij het bouwen van een betrouwbare en duurzame energievoorziening. Op deze manier verlaagt uw zowel uw bedrijfskosten als de impact op het milieu. Met behulp van de SteamExpander wordt door een krachtige generator tot 250kW elektriciteit uit stoom genereert. In plaats van of eigenlijk in aanvulling op de bestaande drukreductie, gebruikt de SteamExpander het drukverschil van de stoomdruk om elektriciteit te genereren."

Helpt u mee het milieu te beschermen?

"De energie van de verlaagde stoomspanning wordt dus op een zinvolle manier gebruikt en wordt tevens de energie-balans positief beïnvloed. Verbeterd gebruik van primaire energie en CO2-verminderd energieverbruik leidt tot economische en ecologische voordelen. Als gevolg hiervan levert de SteamExpander niet alleen een belangrijke bijdrage aan de duurzame en een besparing van hulpbronnen benodigd voor energievoorziening, maar beschermt hij tegelijkertijd het milieu! Zo helpt u mee het milieu te beschermen!"

Verlaag de elektriciteitskosten!

"Met de SteamExpander kan bij veel stoomsystemen de energie-efficiëntie aanzienlijk worden verhoogd. Door de stroomopwekking via de drukverminderde stoom kan het elektrische voedingsvermogen in het net worden verhoogd of wel kan de afname van het elektriciteitsnet door eigen gebruik worden verminderd. Wilt u uitgebreidere informatie, bezoek dan onze stand L47, Hal 27 (Energie-hal). Graag tot ziens!"

 

Alvast meer lezen over de SteamExpander? Klik hier

Meer informatie over de Hannover Messe 2018, kijk hier op http://www.hannovermesse.de/home