Het Innecs Team breidt zich uit

v.l.n.r. Kim Wijfje, Tim de Boer, Florian Morren en Jelle Tiemensma.

 

05-04-2018

Sinds 1 februari jl. is het Innecs Team uitgebreid met twee enthousiaste engineers, Tim de Boer en Florian Morren.

Tim de Boer is al een ervaren engineer en heeft zijn sporen reeds verdiend bij Croon Elektrotechniek in Amsterdam en als laatste bij Sypack in Zoetermeer.
Tim: “Nadat ik in 2004 ben afgestudeerd aan de TH in Rijswijk heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan bij Croon Elektrotechniek (Amsterdam & Rotterdam). De elektrische installaties van gebouwen waaronder diverse ziekenhuizen, Rotterdam CS en ‘De Rotterdam’ behoorden tot mijn dagelijkse werkzaamheden. In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar Sypack B.V, een klein bedrijf gespecialiseerd in Helicopter Refuelling systemen, waar ik ben begonnen als Project & Commissioning Engineer. Inmiddels is Sypack overgenomen door een groter bedrijf en verhuisd naar Zoetermeer. Sinds 1 februari ben ik begonnen bij Innecs. Het werk bevalt me prima en ook het fietsen van en naar mijn werk is ideaal.

Florian Morren, vers afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool studierichting Werktuigbouwkunde, heeft de keuze gemaakt om zijn loopbaan te starten bij Innecs Power Systems.
Florian: “Ik heb voor Innecs Power Systems gekozen omdat ik mij hier op meerdere disciplines kan ontwikkelen en daardoor een brede ervaring kan opbouwen en hier uitdaging kan vinden. Mede door de klik tijdens de sollicatiegesprekken ben ik ervan overtuigd dat Innecs Power Systems het bedrijf is dat bij mij past”

stages

Naast de aanvulling van het engineeringteam, heeft Innecs Power Systems ook aan een tweetal stagiaires de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de wereld van innovatieve technologieën. Kim Wijfje en Jelle Tiemensma zullen tijdens hun stageperiode werken aan diverse facetten binnen de processen van Innecs Power Systems.
Jelle:  “Ik ben een 25 jarige student aan de TU in Delft. Vanaf eind februari ben ik bij Innecs aan de slag gegaan voor het laatste deel van de master Energie & Procestechniek aan de TU Delft. Als afstudeeropdracht ga ik tot eind 2018 uitzoeken hoe de efficiëntie van de PowerBurner verder verbeterd kan worden. Tot nu toe bevalt het goed!”.

Kim: “Ik ben student aan de Hogeschool Leiden en volg de Studie HBO informatica. Tijdens mijn 3e jaar van de opleiding moet ik stagelopen. Door toedoen van een stagiair die al eerder bij Innecs een stageplek had gekregen, ben ik hier terechtgekomen. Ik ga hier verder werken aan het dashboard, dat door deze stagiair is ontwikkeld. Hierin worden de data van de SteamExpander gepresenteerd. Het doel van mijn stage is om het dashboard op te knappen en te verbeteren indien nodig. Naast het werk aan het dashboard zal ik in het bedrijf meewerken en ben tevens aanspreekpunt op het gebied van ICT.”

Ook belangstelling voor een baan of stageplaats bij Innecs Power Systems? Kijk voor de actuele vacatures of een open sollicitatie op onze pagina Vacatures.