Innecs Power Systems biedt vrijblijvende rookgas meting

RookgasMeting

Sinds 1 januari 2017 moet de uitstoot van aardgas gestookte verwarmingsinstallaties voldoen aan het Activiteitenbesluit. De belangrijkste eis hierin is een NOx uitstoot < 70 mg/Nm³ bij 3% O2.

Innecs biedt u vrijblijvend en zonder kosten een rookgas meting aan*

Beschikt u over een stoom- of verwarmingsketel en wilt u er zeker van zijn of uw installatie voldoet aan het besluit, dan hebben wij een unieke aanbieding voor u: Een vrijblijvende rookgas meting zonder kosten!

Onze apparatuur heeft de capaciteit om 17 verschillende waardes te meten. Als bewijs ontvangt u een uitdraai van de meting voor uw eigen administratie. Door de meting door ons uit te laten voeren weet u direct of uw installatie voldoet. U heeft een zorg minder.

Mocht uw installatie niet voldoen, dan hebben wij de expertise in huis om u verder te helpen. U  krijgt van ons – geheel vrijblijvend – advies hoe uw installatie binnen de wettelijke regelgeving is te brengen.

* Dit aanbod geldt tot eind 2017

 

Ik wil meer informatie over RookgasMeting:
* = verplichte invoer

Innecs-Rookgas meting

Helft van de ketels voldoet nog niet aan de eisen

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de aardgasgestookte stoom- en verwarmingsketels nog niet aan de belangrijkste eis voldoet, namelijk een NOx < 70 mg/Nm³. Er ligt dus nog een "schone" taak op ons te wachten! De eisen gelden niet alleen voor nieuwe stookinstallaties, maar ook voor bestaande. 
Wilt u zeker weten welke eisen voor welk type installatie van belang zijn, kijk dan in dit overzicht van het Kenniscentrum InfoMil. Een handig hulpmiddel daarbij is ABees. Deze kunt u hier downloaden.