Over Innecs en energietechnologie

Innovatie op het gebied van energietechnologie, dat is wat wij sinds 2004 doen. Wij bieden intelligente oplossingen voor een efficiënte energieconversie van (industriële) klanten met een stoominstallatie of een specifiek verbrandingsvraagstuk. Deze oplossingen verhogen de energie-efficiëntie en verbeteren de emissie, zodat deze binnen de geldende normen liggen.

Met onze innovatieve producten helpen wij u bij het realiseren van een stabiele, energiezuinige en betrouwbare energievoorziening. De oplossingen van Innecs zijn compact, blinken uit in eenvoud van het ontwerp en hebben een korte terugverdientijd.

In Europa vertrouwen meerdere klanten reeds op de 'BoilerBurner', om te voldoen aan regelgeving voor stikstofoxide (NOx) -emissies.

De 'SteamExpander' en 'PowerBurner' gebruiken innovatieve technologie om industriële klanten te helpen bij het vergroten van de efficiëntie bij de stoom- en elektriciteitproductie. Dit gebeurt op een kosteneffectieve en verantwoorde manier.

innecs_power_systems_ter_aar

Over engineering en ontwikkeling

Met onze kennis en producten leveren wij een bijdrage aan een duurzame samenleving door de emissie van conventionele systemen te beperken. Tegelijkertijd is het een technische uitdaging om industriële energieconversie systemen te ontwerpen tegen lage kosten, flexibel inzetbaar en toepasbaar op kleinere schaal.

Gebaseerd op onze expertise op het gebied van verbrandings- en stromingstechnologie,  ontwerpen en ontwikkelen wij hoogwaardige producten, die oplossingen bieden voor specifieke klantvragen.

De engineering en ontwikkeling doen wij in eigen huis, de productie gebeurt door externe partijen, waarbij wij de regie altijd strak in handen hebben.

innecs-engineering-en-ontwikkeling