Innecs is innovatie op het gebied van energietechnologie! Innovatieve oplossingen voor de industriële vraag naar energie, daar ligt onze uitdaging.

En we hebben een uitdaging! Met onze innovatie en vernieuwing helpen wij deze categorie bedrijven bij het realiseren van een stabiele en betrouwbare energievoorziening.

Om deze marktintroductie succesvol te maken zoeken wij collega’s die onderdeel willen worden van dit unieke concept. Samen met jou willen wij doorgroeien tot een nationale en internationale marktpartij voor technologische oplossingen voor warmte en kracht.

Werken bij Innecs geeft energie

Welkom in de wereld van Innecs. Een jong en ambitieus team, ondersteund door ervaring met een gezamenlijk doel: kwalitatief hoogwaardige energievoorzieningen waarin innovatie, kostenbesparing en milieubewustzijn samenkomen. Wij krijgen energie van oplossingen die het energierendement verhogen. Jij ook?

Missie

Innecs heeft de missie om duurzame, betaalbare en betrouwbare energievoorzieningen te bieden voor onze samenleving en het beperken van de milieubelastende uitstoot bij het gebruik van fossiele brandstoffen.

Bedrijfscultuur

Wij zijn gedreven en deskundig in wat we doen en nemen jouw graag mee in onze wereld en onze visie op energie. Hoe doen we dat? Samen weten wij meer dan één. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht, maar gezamenlijk vormen we een sterk team!

Bij Innecs denken wij anders, wij noemen dit ook wel omdenken. Wij gaan uit van bestaande technieken en combineren deze tot een energievoorziening die zorgt voor een optimaal energierendement. Creatief omgaan met verschillende technieken en dit omzetten naar een nieuwe techniek, daar ligt de uitdaging. Heb jij een idee voor vernieuwing of verbetering? Wij gaan de uitdaging aan om samen een nieuwe en duurzame oplossing te realiseren.

De uitdaging

Innovatie op het gebied van energietechnologie! Een inspirerende werkomgeving met iedere dag nieuwe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, milieu en kostenbesparing.

Wij staan altijd open voor getalenteerde mensen. Neem een kijkje bij onze vacatures en voel je vrij om contact op te nemen wanneer je vragen hebt over werken bij Innecs.