Vacature Sales en Marketing Support

Innecs is innovatie op het gebied van energietechnologie! Oplossingen voor de industriële vraag naar energie daar ligt onze uitdaging. Innecs staat op het punt van de marktintroductie van onze unieke concepten op het gebied van branders en kleine gas- en stoomturbines.  Om deze marktintroductie succesvol te maken zoeken collega’s die onderdeel willen worden van dit unieke concept. Samen met jou willen wij door groeien tot een nationale en internationale leverancier van branders en gas- en stoomturbines.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, oplossingsgerichte en leuke collega! Ben jij geïnteresseerd in techniek en duurzaamheid en al meerdere jaren werkzaam binnen de sales en marketing? Dan zoeken wij jou!

Jij vindt het leuk om zelfstandig onze organisatie verder te helpen en onze sales en marketing te professionaliseren. Daarnaast ben je vanzelfsprekend klantgericht, werk je georganiseerd en vind je het leuk bij te dragen aan het succes van Innecs Power Systems.

Functietitel

Sales en Marketing Support

Locatie

Ter Aar

Dienstverband

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO werk- en denkniveau

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Jouw verantwoordelijkheden zijn op te splitsen in sales en marketing. Op het gebied van sales zal je de sales managers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je onderhoudt het contact met klanten en bewaart het overzicht in het sales proces. Je werkt hierin veel met ons CRM systeem en verricht administratieve werkzaamheden tussen Innecs en de klanten. Hierin ben je van het eerste contact tot aan oplevering en betaling betrokken bij projecten, wat betekent dat je in samenwerking met Engineers eventuele technische vragen beantwoordt die klanten hebben.
Op marketingvlak ben je verantwoordelijk voor alle communicatie-, documentatie- en presentatiedocumenten. Je bent de verbindende factor tussen externe marketing- en communicatiebureaus. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van nieuwe en/of bestaande content. Je stuurt intern en extern mensen aan die de benodigde content aan moeten leveren. Tot slot ben je zelf ook in staat om in InDesign content samen te stellen en (basic) aanpassingen aan te brengen op de website.

Wat zoeken we?

Innecs kent een ondernemerscultuur; zelfstandig aanpakken en oppakken zit in jou! Met jouw proactieve houding komen we tot vernieuwende ideeën. Er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden die belangrijk zijn binnen de functie:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 2-5 jaar werkervaring;
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent een teamplayer en weet mensen te motiveren;
  • Jij bent geïnteresseerd in techniek;

Jij bent begaan met computers, ERP systemen en InDesign.

Wat bieden wij

Los van een marktconforme beloning bieden wij een aantal interessante extra’s:

  • Een fulltime functie op onze vestiging in Ter Aar;
  • Een bedrijf met een duidelijke visie op de toekomst;
  • Een informele en collegiale sfeer;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf.

Gaan we er voor?

Voel jij je aangesproken? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we je binnenkort verwachten als collega. Stuur een mail of bel gerust naar Kees Paardekooper, k.paardekooper@innecs.nl of 06 341 323 99.

We willen jou graag beter leren kennen!

Volg ons ook op